004. Skipping party for health

Hope that’ll be my first step to the goal state.

Today I skipped Nation2Nation party (weekly one for exchange students). And the only reason was that I don’t want to drink a lot (gaining beer kilos) and loose loads of money. A small step for anyone but a great one for me!

I just tried on a nice outfit and stayed home. Really proud of myself.

But I stayed home drinking more vine (1 had a litr for that evening ошве for myself alone). But okey, we’ll be moving step-by-step. So I’ll proceed with watching ‘Sex and the City’ and wishing you good night!

IMG_0183

________________________________

Ну, начнем. Первый мой шаг к идеалу. День 1.

Я решила, что сегодняшняя Nation2Nation вечеринка пройдет мимо меня (каждую неделю по вторникам мы тусим, это нормально). И наверное единственная причина – это то, что я не хочу напиться (а потом покушать попяне) да и набрать калорий с алкоголя. Плюс нынешним шатким рублем (а мои доходы все еще в рублях, как бы это ни было прискорбно) тратить лишнюю копеечку (даже в Чехии) – себе дороже.

Так вот, я осталась дома. Правда от алкоголя и прочих прелестей это меня не спасло – литр вина был в запасе на одну меня. Но двигаться будем супер-постипенно, поэтому все вроде по плану. Так что я продолжу смотреть “Секс в большом городе” ( в третий раз, не надоедает!) и пожелаю Вас спокойной ночи!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s